Çerkeş Meslek Yüksekokulu (ÇMYO) Güvenlik, İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı, ilçede eğitim ve güvenlik konularını ele almak amacıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Kaya, ÇMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Huri Seval Gönderen Çakmak, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Semra Kındap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan, Komiser Fırat Din, Belediye Üniversite Öğrenci Sorumlusu Sinan Keskin ile Yurt ve Misafirhane Sorumlusu Yusuf Akgün katıldı.

Toplantı sırasında Çerkeş Meslek Yüksekokulu'nun güvenlik tedbirleri, öğrencilerin barınma ve sosyal ihtiyaçları ile ilgili çözüm önerileri değerlendirildi. Ayrıca, eğitim ve öğretim faaliyetleriyle ilgili işbirliği ve koordinasyonun artırılması amacıyla yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Çerkeş'te çocukların geleceği için fidanlar toprakla buluştu Çerkeş'te çocukların geleceği için fidanlar toprakla buluştu

Yetkililer, ilçede öğrenci güvenliğini en üst düzeye çıkarmak ve eğitim ortamını daha da iyileştirmek adına gerekli adımların atılması konusunda mutabık kaldı. Çerkeş MYO yönetimi ve yerel otoriteler, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini de tartışarak somut adımlar atılmasına karar verdi.

HABER: Burak Kaya


Çerkeş Myo’da Kritik Toplantı Barınma Ve Güvenlik Sorunları Masaya Yatırıldı-1

Kaynak: Burak Kaya