Çerkeş ilçesi Namık Kemal Ortaokulu’nda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Burcu Karafakıoğlu, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Karafakıoğlu'nun ölümü, eğitim camiası ve öğrencileri arasında derin bir üzüntü yarattı. Sevilen öğretmen, mesleki başarısının yanı sıra, öğrencilerine olan bağlılığı ve topluma kattığı değerlerle hatırlanacak.

Merhume Burcu Karafakıoğlu'nun cenazesi, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Çerkeş Kınık köyünde, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine Karafakıoğlu'nun ailesi, meslektaşları, öğrencileri ve sevenlerinin katılması bekleniyor.

Çerkeş halkı ve Namık Kemal Ortaokulu'ndaki öğrenciler, Karafakıoğlu'nun vefatıyla büyük bir üzüntü yaşarken, öğretmenlerinin anısını yaşatacaklarını dile getirdiler. Eğitim camiası için büyük bir kayıp olan Burcu Karafakıoğlu, ardında derin bir boşluk bıraktı.

Çerkeş'te Güvenlik Toplantısı: Metruk Binalar ve Bağımlılıkla Mücadele Çerkeş'te Güvenlik Toplantısı: Metruk Binalar ve Bağımlılıkla Mücadele

VALİ TAŞOLAR'DAN 'TAZİYE' MESAJI

Öğretmen Karafakıoğlu'nun vefatı nedeniyle Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Burcu Karafakıoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhume öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve eğitim camiamıza başsağlığı dilerim." dedi.

Öğretmen Kaftancıoğlu'nun vefatı nedeniyle Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bir taziye mesajı yayınladı, "Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Burcu Karafakıoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Berkay Tozlu