17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor 17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor

Çankırı Basketbol Akademisi Kulüpünden yapılan açıklamada, Çankırı Basketbol Akademisi  alt yapısından yetişen Eymen Sadık (2010) 9 Haziran Pazar günü Erkekler de TBL Ligi'nde takımı bulunan, Kadınlarda KBSL Ligi'nde takımı bulunan OGM Orman Spor seçmelerine katılan Eymen Sadık ve seçmeye katılan 60 sporcu içerisinden seçildi.
"Amacımızdan sapmadan yolumuza devam ediyoruz"
Kulüp Başkanı ve Baş antrenörü Headcoach Cihat Maraz da yaptığı açıklamalarda, "Bizim kuruluş amacımız milli takımlara, süper lig takımlarına ve NBA’ya oyuncu vermek. Bu tür transferler bizlerin doğru yolda olduğunu kanıtlamaktadır. Amacımızdan sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Kulübümüz spor okulu ve kreş değil. Bize gelen velilerimize ilk önce amacı soruluyor. Amaç doğrultusunda hedefi yüksek olan çocuklarımızı kulübümüze alıyoruz. Son olarak şahsıma da Ankara dan bazı kolej ve kulüplerden teklif geldi ve değerlendirme aşamasındayım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Bülteni