ÖZEL HABER/Turistik Tuz Ekspresi, Ankara’dan Çankırı’ya düzenlenen özel seferleriyle yeniden hizmete giriyor. Çankırı’nın turizm ve tanıtımına önemli katkı sağlayan bu eşsiz tren turu, bölgenin doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini keşfetmek isteyen gezginleri bekliyor. Turistik Tuz Ekspresi’nin 2024 yılının son çeyreğinde belirlenen tarihleri ise şu şekilde:

Çanakkale’de 64 bin yıllık atölyede insanlık tarihinin izleri keşfedildi Çanakkale’de 64 bin yıllık atölyede insanlık tarihinin izleri keşfedildi

Eylül:

  • 7 Eylül 2024 Cumartesi
  • 21 Eylül 2024 Cumartesi (07:50 Ankara'dan Hareket / 19:00 Çankırı'dan Hareket)

Ekim:

  • 5 Ekim 2024 Cumartesi
  • 19 Ekim 2024 Cumartesi (07:50 Ankara'dan Hareket / 19:00 Çankırı'dan Hareket)

Kasım:

  • 2 Kasım 2024 Cumartesi
  • 16 Kasım 2024 Cumartesi (07:50 Ankara'dan Hareket / 19:00 Çankırı'dan Hareket)

Turistik Tuz Ekspresi, bölgenin tarihi ve kültürel mirasını daha yakından tanımak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Seferler, sabah saatlerinde Ankara’dan hareket ederek, Çankırı’nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetmek için Çankırı’ya hareket ediyor. Günü birlik olarak tertip edilen tur Çankırı’nın keşfetmek için önemli bir fırsat sunuyor. Akşam saatlerine kadar süren tur daha sonra Çankırı’dan hareket ile Ankara’ya dönüyor. Edinilen bilgilere göre yetkililer günü birlik turların gelecekte konaklamalı turlara dönüşebileceğini ön görülüyor. Çankırı’ya özgü güzellikleri ve tarihi dokuyu keşfetmek isteyenler için bu özel tren yolculuğu, unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

HABER: Burak Kaya

Çankırı'yı Keşfetmek İçin Büyüleyici Bir Yolculuk Turistik Tuz Ekspresi Yeniden Yola Çıkıyor!

Kaynak: Burak Kaya