‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya ‘’ Adlı Tiyatro Oyunu Sanatseverlerle Buluştu ‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya ‘’ Adlı Tiyatro Oyunu Sanatseverlerle Buluştu

Özel Haber / Çankırı'ya gelen konukların mutlaka uğraması gereken adreslerden olan Derya Lokantası Sefer Usta'nın Yeri'nde Atakan Tekmen Usta, Çankırı Haber mikrofonuna değerlendirmelerde bulundu.

Çankırı'da ne yenir? Çankırı'da ne meşhur?

Çankırı'ya gelen, yolu Çankırı'dan geçen vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan olan Çankırı'da ne yenir, Çankırı'nın yöresel yemekleri neler, Çankırı'da ne meşhur sorularının yanıt bulduğu röportajda Derya Lokantası Sefer Usta'nın Yeri'nde Atakan Tekmen Usta bilgilendirmelerde bulundu.

Çankırı'nın coğrafi işaretli ürünlerinin, yöresel lezzetlerinin sunulduğu esnaf lokantası formatındaki Derya Lokantası Sefer Ustanın Yeri'ne gelen vatandaşlar Çankırı dışında bulamayacakları Çankırı'ya özgü yemekler ile tanışıyorlar.

Çankırı'nın meşhur yemeklerinden Sarımsaklı Et ve Yaren Çorbası gibi bir çok lezzetin sunulduğu lokanta ile ilgili Atakan Tekmen Usta Çankırı Haber mikrofonuna açıklamalarda bulundu.

Atakan Usta, www.cankirihaber.net İnternet Haber Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat'ın sorularını yanıtladı.

Muhabir: Recep Arslan