Kat Mülkiyeti ve İrtifakı: Gayrimenkul Uzmanından Kritik Bilgiler Kat Mülkiyeti ve İrtifakı: Gayrimenkul Uzmanından Kritik Bilgiler

ÖZELHABER/ Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcıları Bülent Turan ve Mehmet Sağlam ile Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce makamlarında ziyaret edildi. 

Vali Taşolar ve Başkan Esen'in bu ziyaretleri, Çankırı'da devam eden projeler ve şehrin geleceğine yönelik atılacak adımlar konusunda Ankara'dan destek arayışında olduklarını gösterdi. Çankırı'nın ihtiyaçlarının üst düzeyde ele alınması ve çözüm yollarının belirlenmesi açısından önemli olduğu vurgulandı. 

Ayrıca İçişler Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, "Kıymetli Valimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Malatya ve Çankırı illerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Büyük ve Güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.    " dedi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in Ankara’da gerçekleştirdiği bu önemli ziyaretler, şehrin geleceğine yönelik umut verici adımların atılmasına olanak tanıyacak. Bu ziyaretler, Çankırı'nın ihtiyaçlarının üst düzeyde dile getirilmesi ve bu ihtiyaçların karşılanması için gerekli adımların atılması açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Berkay Tozlu