Çankırı'da Dini Nikahlı Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Toprağa Verildi Çankırı'da Dini Nikahlı Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Toprağa Verildi

ÖZEL HABER/MHP Çankırı Milletvekili Doç.Dr. Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu ve Kızılırmak Belediye Başkanı Erol Şentürk ile birlikte İl Bank Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyarette bulundular.

Çankırı'nın Geleceği İçin Kritik Ziyaret Mhp’den Ankara Çıkartması


Çankırı Haber.net Yazı İşleri Müdürü Burak Kaya’nın ulaştığı bilgilere göre, İl Bank Genel Müdürü Recep Türk’e yapılan ziyarette, hibe desteği olmamasına rağmen kredi desteği için yardımcı olunduğu belirtildi. Çankırı'nın milletvekili ve belediye başkanlarının katıldığı bu önemli toplantıda, hiçbir başkanın eli boş dönmediği vurgulandı.

Ziyarete katılan altı belediye başkanı, ilçelerindeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli destek taleplerinde bulundu. Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, ilçede yarım kalmış su şebekesinin yenilenmesi ve parke taşı edinilmesi için destek istedi. Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ise ilçesinin büyük sorunlarından olan altyapı su ve kanalizasyon probleminin çözülmesi için talepte bulundu.

İl Bank'ın SUKAP kapsamında tüm Yapraklı’nın altyapısının yenileneceğini belirten Güngör, bu projenin yarısının hibe, yarısının ise taksitli kredi şeklinde olacağını ve ilçenin altyapı sorununu kökten çözecek destek sözünü aldığını açıkladı. Diğer ilçe belediye başkanları da kendi ilçeleri için gerekli destek taleplerinde bulunduklarını ve olumlu yanıt aldıklarını ifade ettiler.
Bu ziyaretle birlikte, Çankırı'nın belediye başkanları, İl Bank'tan önemli destek sözleri alarak ilçelerindeki projelerin hayata geçirilmesi adına önemli bir adım atıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımında, “İlbank Genel Müdürü Recep Türk beyefendiyi Milletvekilimiz Pelin Yılık hanımefendi ve kıymetli belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. 
Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

HABER: Burak Kaya

 

Kaynak: Burak Kaya