Çankırı'nın tanınmış esnaflarından ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan emekli İlhan Şenbayram, tedavi görmekte olduğu Çankırı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Şenbayram’ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı haberi, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti! ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti!

İlhan Şenbayram, şehrimizin köklü ailelerinden olup, taksicilik mesleğiyle Çankırı’da geniş bir çevre edinmişti. Merhum, otobüsçü esnaflarından Okan Şenbayram ve İsmail Şenbayram’ın kardeşi, Fatma Şenbayram’ın eşi ve Yasemin, Yurdagül, Songül ve Ahmet Şenbayram’ın babasıydı. Ayrıca, Sumitomo Rubber Lastik Fabrikası çalışanlarından Nazif Çalışkan’ın da akrabası olan İlhan Şenbayram’ın vefatı, yakın çevresinde büyük bir boşluk bıraktı.

Merhum İlhan Şenbayram’ın cenazesi, 12 Eylül 2024 Perşembe günü Ahmet Yesevi Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Sarıbaba aile kabristanında toprağa verilecektir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Sevenleri, İlhan Şenbayram’ı son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Kaynak: Berkay Tozlu