Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı

Çankırı siyasetinin ve bürokrasisinin önemli isimlerinden biri olan, geçmiş dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankırı İl Başkanlığı görevini üstlenmiş ve Bayındırlık İl Müdürlüğü'nden emekli Fikret Tatlıcı, tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybetti. Merhum Fikret Tatlıcı'nın, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadığı haberi, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntü ile karşılandı.

Çankırı'nın köklü ailelerinden olan Fikret Tatlıcı, Ayşe Tatlıcı'nın eşi ve Ozan ile Umut Tatlıcı'nın babasıydı. Tatlıcı'nın vefatı, başta ailesi olmak üzere Çankırı'daki siyaset ve bürokrasi çevrelerinde büyük bir boşluk bıraktı.

Merhumun cenazesi, 13 Eylül 2024 Cuma günü Ahmet Yesevi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarıbaba aile kabristanında toprağa verilecektir. Merhum Fikret Tatlıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Tatlıcı’nın kaybı, Çankırı'nın saygın isimlerinden birinin daha aramızdan ayrılması anlamına geliyor. Sevenleri, merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Kaynak: Berkay Tozlu