Çankırı'da Çöp Ev Temizlik Operasyonu: 3 Kamyon Çöp Toplandı Çankırı'da Çöp Ev Temizlik Operasyonu: 3 Kamyon Çöp Toplandı

ÖZEL HABER/Uğur Dershanesi, Ömer Alp Gönüllüleri ve Yesevi Harekatı Derneği ve Çocukları Koruma Derneğini tarafından Karatekin Parkı'nda SMA TİP-1 Hastası Umay bebek için düzenlenen destek kermesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi kermeste bulunan Umay bebeğin annesi Rukiye Ersözlü; ‘’Şu an yapılan kermeslerden destek geleceğini düşünüyorum. Umay için yapılan destekler çok güzel hepsinden Allah razı olsun. Gerçekten bizler kazanacağımıza dair umutlarımız çok artıyor. Herkesten Allah razı olsun. Kızımın ellerinden tuttukları için de umut oldukları için.’’ dedi. 
Dernek yönetimi ile beraber kermesin düzenlenmesinde emek harcayan Çocukları Koruma Derneği Başkanı Sibel Akça; ‘’Bugünkü kermesimizin amacı aslında dört tane Vakıf Dernek olarak Uğur Dershanesi, Ömer Alp gönüllüleri ve Yesevi Harekatı Derneği ve Çocukları Koruma Derneği dördümüz bir arada Umay için bir destek kermesi düzenledik. Bütün katkılar gelirler Nasıl olursa Umay’ımız, Umay bebeğimiz için yapılacak. Yani %34 oldu Umay’ımız 85 günü kaldı. Artık son evreye giriyoruz ondan sonra İnşallah o ikinci evreye gerek kalmadan elimizden geldiğince, gücünüzden yettiğince hayırsever haklılığımızdan, kendi derneklerimizden, arkadaşlardan sağ olsun herkes gönül birliğiyle böyle bir kermes düzenledik.’’ İfadelerinde yer verdi.

Daha büyük organizasyonlar için hazırlık sürecinde olduklarında vurgulayan Akça; ‘’Daha büyük programlarımız var. Şu an Kermesle başladık biz buna.  Bu bir başlangıç bunun devamı gelecek. Bir şeyler daha düşünüyoruz onlar sürpriz olsun gerçekten farklı bir bomba gibi etkinlikler  düşünüyoruz. Ama şu an bizim gibi hani insanlar ne yapabiliriz diye düşünüp her yerden girmeye çalışıyoruz. Kermes olsun, programlar olsun. Her türlü nereden düşecek bilmiyoruz şu an ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Kaynak: Burak Kaya