Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor! Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor!

Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Alpsarı köyü sakinlerinden Abdullah Yüzer’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Abdullah Yüzer, (merhum) Murat Yüzer ve (merhume) Hamide Yüzer’in oğlu, Halil Hoca ve Hacer Sevindik’in kardeşi, Firdevs Yüzer’in eşi, Seher Keşan, Belgin Öztürk, Yüksel Özdemir ve Turgay Yüzer’in babasıdır. Abdullah Yüzer’in cenazesi, 08 Eylül 2024 Pazar günü Çankırı Korgun ilçesi Alpsarı Köyü Camii’nden İkindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Alpsarı Köyü aile kabristanında toprağa verilecektir.

Kocaeli’de Meydana Gelen Korkunç Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kocaeli’de TEM otoyolunda meydana gelen korkunç kazada, Abdullah Yüzer’in kullandığı 34 Z 0830 plakalı otomobil bariyerlere hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir bariyerler otomobile adeta ok gibi saplandı. Çarpmanın şiddetiyle araç parçalanırken, sürücü Abdullah Yüzer olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Turgay Yüzer ve Firdevs Yüzer ise ağır yaralandı.

Kaza, Tavşancıl geçişinde gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle araç içerisindeki yolcular sıkıştı. Olay anında çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda yaralılar araçtan çıkarıldı. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından Gebze’deki hastanelere sevk edildi. Ancak Abdullah Yüzer, Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Olay Yeri ve Trafik Durumu

Kazanın ardından TEM otoyolunda trafik bir süre durdu. Olay yerine gelen çekici ile hurdaya dönen otomobil otoparka çekildi. Polis ekipleri kazanın nedenleri hakkında detaylı bir inceleme başlattı. Olayın ardından yol kontrollü olarak açıldı, ancak yaşanan üzücü olayın yankıları sürüyor.
 

Çankırılı Hemşehrimiz Kocaeli’deki Feci Kazada Hayatını Kaybetti!-1


Çankırılı Hemşehrimiz Kocaeli’deki Feci Kazada Hayatını Kaybetti!1

Çankırılı Hemşehrimiz Kocaeli’deki Feci Kazada Hayatını Kaybetti!2

Çankırılı Hemşehrimiz Kocaeli’deki Feci Kazada Hayatını Kaybetti!3

Kaynak: Burak Kaya