Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yol çalışmalarını yerinde inceledi. Deveciler mevkii, Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresi, Abdülhalik Renda Mahallesi, Çekirge ve Pınar Sokaklarda yol ve asfalt çalışmalarını yürüten ekiplerle bir araya gelen Başkan Esen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Yol çalışmalarını incelediği sırada en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Deveciler mevkiinde tamamlanan asfalt çalışmalarını gören Esen, teneffüste olan öğrencilerin yoğun tezahüratıyla karşılaştı. Okul bahçesi girişinde toplanan öğrenciler, Başkan Esen’e okul yollarını asfaltladığı için teşekkür ettiler.

Başkan Esen, yol çalışmalarını tek tek gezerek bölge sakinleriyle de görüştü. Vatandaşlarla sohbet eden Esen, onların hayır dualarını aldı. Ayrıca, vatandaşlar hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Esen’e teşekkür ettiler. Bu buluşma, hem çocukların mutluluğu hem de vatandaşların takdirleriyle dolu bir atmosferde geçti. Başkan Esen, yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekerek, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

19. Olağan Genel Kurulda Mustafa Deniz Güven Tazeledi 19. Olağan Genel Kurulda Mustafa Deniz Güven Tazeledi

Kaynak: Haber Merkezi