2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, yaz aylarında çocukların tatillerini verimli bir şekilde spor yaparak geçirmeleri amaçlanıyor. Çankırı Merkez'de 2518 çocuk, Yaz Spor Okulları'na başvuruda bulundu.

Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek" Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, kayıtların hala devam ettiğini belirtirken, ilerleyen tarihlerde Çankırı Merkez'de başvuruların 3 bin'i aşabileceği, ilçelerle birlikte ise 4 bin çocuğun Yaz Spor Okullarından faydalanacağı öngörüsünde bulundu.

GSB Yaz Spor Okulları'nda çocuklar ve gençler, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, cimnastik, futbol, floor curling, herkes için spor, judo, halter, güreş, tenis, masa tenisi, özel sporcular, voleybol ve yüzme gibi farklı branşlarda eğitim alıyor. Hafta içi her gün tüm branşlarda, bazı branşlarda ise haftanın 7 günü sabah ve akşam saatlerinde eğitimler düzenleniyor.

Eğitimler, Atatürk Stadyumu, Emrah Ersoy Boks Salonu, Hamide Bıkçın Kamp Eğitim Merkezi, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu, Orhan Saka Spor Salonu ve Ömer Topu Güreş Salonu gibi çeşitli tesislerde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü