Çankırı Belediyesi, soğuk kış günlerinde vatandaşı ısıtmak amacıyla Çarşamba Pazarı’na kurduğu "İkram Çeşmesi" ile esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlara ücretsiz sıcak çorba ikram etti. Sabahın erken saatlerinde, çorba ikramından faydalanmak isteyen vatandaşlar sıraya girerek güne sıcacık bir başlangıç yaptı.

Bu yıl yaz aylarında şerbet akıtan çeşmeden, kış aylarıyla birlikte sıcak çorba akmaya başladı. Her Cuma Hoca Ahmet Yesevi Meydanı’nda sabah namazı sonrasında düzenlenen çorba ikramı, bu kez Çarşamba Pazarı’na taşındı. Pazar alanında kurulan ikram çeşmesi, alışverişe gelenlerin yanı sıra tezgâh açan esnafa da sıcak bir ortam sundu.

Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, yapılan ikram için Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hacıoğlu'na teşekkür etti. Sıcak çorbanın yanı sıra, bu tür sosyal projelerin devam etmesi yönünde isteklerini dile getiren vatandaşlar, belediyenin bu tür etkinliklerle toplumu bir araya getirmesinin önemine vurgu yaptı. Çankırı Belediyesi, ilerleyen günlerde de benzer uygulamalarla halkla iç içe olmayı hedefliyor.

Çankırı’da Ormanlar İçin El Ele: Vali Taşolar’dan Gençlere Teşekkür Çankırı’da Ormanlar İçin El Ele: Vali Taşolar’dan Gençlere Teşekkür

Kaynak: Haber Merkezi