Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi

ÖZELHABER/ Çankırı’nın Çerkeş ilçesine bağlı Kadıözü köyünde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, köy halkını şok etti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, elinde sopa bulunan bir genç, yaşlı karı kocayı darp ederek hastanelik etti. Olay, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile son bulurken, yaşlı çift hemen hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, kavganın çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı. Olay sırasında saldırıya uğrayan yaşlı çiftin, çevredekilerin yardımıyla genç saldırganın elinden kurtarıldığı öğrenildi. Yetkililer, yaşlı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. O anlar, çevrede bulunan bazı kişilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yaşlı çiftin saldırıya uğradığı ve çevredekilerin onları kurtarmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Olayın ardından köyde güvenlik önlemleri artırılırken, jandarma ekipleri de soruşturma başlattı. Genç saldırganın ifadesine başvurulacak ve kavganın çıkış nedeni araştırılacak. Yaşanan bu üzücü olayın ardından köy halkı, yaşlı çifte geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Berkay Tozlu