Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek" Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek"

ÖZELHABER/ Çankırı'da kamp yapan U15 Softbol Milli Takımı sporcularıyla yapılan sohbette, Çankırı Valisi Taşolar, milli sporcuların ülke genelindeki gurur kaynağı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Sporcular, hem sportif başarıları hem de milli takım adına gösterdikleri özveri ile dikkat çekiyor.
Milli takım kampında genç sporcuların motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında konuşan Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sporculara olan inançlarının ve güvenlerinin tam olduğunu belirttiler. Sporcuların geleceğe umutla baktığını ve ülke adına en iyi performansı sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarına olan inançlarını dile getiren Vali Taşolar, gençlerin milli takımın temsilcisi olarak gurur verici bir şekilde sahaya çıkacaklarına olan güvenlerini ifade etti.
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, "Hanımlar hoş geldiniz. Ayaklarınıza sağlık çok teşekkür ederim çok sağ olun. Tabii ki orada sportif başarılar önemli ama orada olmuş olmanız daha önemli. Ben hani diyorum hani görüşürüz ay yıldızlı bayrağı taşımak bana göre çok hoş bir şey, çok duygusal bir şey. Belki sizler mevcut yaşınız  ve konumu itibariyle  şuan içinde bulunduğunuz ve yaptığınız için ne kadar kıymetli olduğunu algılayabiliyor musunuz, bilmiyorum. Ama gerçekten çok özel bir şey yapıyorsunuz. Ben hakikaten hani buradaki başkanlarımızı ve hocalarımıza teşekkür etmek lazım. Aslında siz spor yapmıyorsunuz, siz geleceğinizi şekillendiriyorsunuz su anda. İnşallah hayatınız hep güzelliklerle geçer. Hepinizi öpüyorum, başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Berkay Tozlu