ÖZELHABER/ Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde kış sezonu, ilk kar yağışı ile birlikte resmi olarak başladı. Ilgaz’ın eşsiz doğası ve büyüleyici manzarası altında tekerlekli kayakçılar, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kar yağışıyla birlikte kayakçılar, antrenmanlarını karla kaplı yollarda sürdürerek, hem sporun hem de doğanın tadını çıkardılar.

Okan Buruk’tan Beşiktaş Derbisi Öncesi Açıklamalar! Okan Buruk’tan Beşiktaş Derbisi Öncesi Açıklamalar!

Ilgaz, kış sporları açısından Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olarak biliniyor. Özellikle kar yağışıyla birlikte bölge, sporculara mükemmel antrenman koşulları sunuyor. Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle tekerlekli kayakçılar, Ilgaz’ın temiz havası ve eşsiz manzarası eşliğinde, zorlu parkurlarda antrenman yaparak kış sezonuna hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Kayakçılar, Ilgaz'ın doğal güzellikleri arasında hem fiziksel kondisyonlarını artırıyor hem de profesyonel spor hazırlıklarını tamamlıyor. Sporcular, Ilgaz'ın ilk karı ile birlikte antrenmanlarını sürdürebilmekten oldukça memnun.

Etkinlik, hem sporculara motivasyon sağladı hem de bölgenin doğal güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Ilgaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış sporlarına ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Kaynak: Berkay Tozlu