Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var"

ÖZELHABER/ Futbol tutkunlarının bir araya geldiği bu etkinlikte heyecanlarını , şehir sakinlerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kent meydanına gelen vatandaşlar büyük bir coşku ve heyecan içinde maçı izledi. Her golde ve önemli anlarda sevinç çığlıkları atıldı. www.cankirihaber.net  vatandaşlara heyecanlarını sorduk.
Belediye tarafından düzenlenen bu etkinlik, sporseverlerin bir araya gelerek milli takımımıza destek vermesini sağladı ve sosyal bir etkileşim ortamı yarattı. Kent meydanındaki dev ekran, maçı takip etmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenek oldu ve şehirdeki futbol sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

Kent Meydanında Üçlü Çektirdiler

Maçı en önden takip eden Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, maç heyecanını vatandaş ile birlikte yaşadı. Vali Taşolar ile Başkan Esen, dev ekranın önüne geçerek Çankırı halkına tribünlerin ritüeli olan üçlü çektirdi. Vali ve Başkanın 1,2,3 komutu ile ayağa kalkan taraftar,  “Türkiye” naraları atarak meydanı titretti.

Futbol heyecanını bizlerle paylaşan Nurbanu Durlanık, "Euro 2024 te Avusturya ile olan maçımızı  ülkece hep birlikte heyecanla bekledik. Ben de milli takımımızın maçını bu önemli  güzel gecede Sayın Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen'in katkılarıyla Çankırı Belediye Kent  Meydanında dev ekranda izledim. Benimle birlikte Çankırı halkı da heyecanla maçı takip ettik. Bize bu önemli gecede milli takımımızın maçını kaliteli bi şekilde tüm Çankırı halkına  izleme fırsatı verdiği için belediyemize çok teşekkür ederim." dedi.
Çeyrek finalde'de aynı heyecanı yaşamak istediğini söyleyen Atilla Alabaş, "Türkiyenin gururu olan milli takımımıza çok şey borçluyuz onlar sayesinde bugün büyük bir coşku ve heyacan yaşattilar bize merihin efsane golleri sayesinde çeyrek finali garantiledik. Sonuç olarak biz çok mutluyuz umarım bu başariyi çeyrek finalde de gösterir ve yarı finale hatta finale çıkarak şampiyon oluruz bizim çocuklara olan güvencemiz sonsuz tüm Türkiye ekranlara tek yürek olarak bağlandık inanıyoruz ki çok daha güzel zaferler elde edeceğiz haydi bizim çocuklar ayağınıza kuvvet bizler size inandık sizde bizlere bir zafer daha kazandırın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Berkay Tozlu