Çankırı İl Müftülüğü, yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik olarak Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlediği "Dini Bilgiler ve Hadis Ezberleme Yarışması"nı büyük bir coşku ve heyecan içinde tamamladı. 7-12 yaş arası küçükler ile 13-22 yaş arası büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada, öğrenciler dini bilgilerini ve hadis ezberleme becerilerini başarıyla sergiledi.

Yarışmanın sonuçlarına göre, küçükler ve büyükler kategorilerinde birinci olan öğrencilere 1.500 TL, ikincilere 1.000 TL, üçüncülere 750 TL ve teşvik ödülü olarak 250 TL para ödülü verildi. Ödüller, Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından törenle takdim edildi.

Çankırı’da 18-19 Eylül'de Vefat Edenler Çankırı’da 18-19 Eylül'de Vefat Edenler

Törende konuşan İl Müftüsü Mehmet Şahin, “Bu tür yarışmalar gençlerimizin dini bilgilerini pekiştirmeyi ve hadis ezberlemeyi teşvik etmeyi amaçlıyor. Elde ettikleri başarılar, onların dini hassasiyetlerini ve öğrenme azimlerini ortaya koyuyor. Katılımcıların tümüne teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Törene İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğreticiler ve veliler de katıldı. Yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti ifade ederken, ödül alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

HABER: Burak Kaya

Çankırı’da Dini Bilgiler Yarışması Coşkusu Gençler Bilgi Ve Hadislerde Yarıştı

Çankırı’da Dini Bilgiler Yarışması Coşkusu Gençler Bilgi Ve Hadislerde Yarıştı1

Çankırı’da Dini Bilgiler Yarışması Coşkusu Gençler Bilgi Ve Hadislerde Yarıştı2

Çankırı’da Dini Bilgiler Yarışması Coşkusu Gençler Bilgi Ve Hadislerde Yarıştı3

Kaynak: Burak Kaya