Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol denetimi sırasında, bir araçta 8 bin 260 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Denetim sonrası düzenlenen operasyonda, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı ve yasa dışı yollarla temin edilen binlerce sentetik ecza hapına el koydu. Operasyonun devamında, 3 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Bu baskınlarda, 2 adet tabanca, 40 fişek ve 3 cep telefonu da ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 3 şahıs gözaltına alınırken, 5 kişi hakkında da 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ya da kullanmak' suçundan işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Yetkililer, uyuşturucuyla mücadelede halkın desteğinin de önemli olduğunu vurguladı.

Bosna Hersek'te sel felaketi: 14 kişi hayatını kaybetti Bosna Hersek'te sel felaketi: 14 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı