ÖZEL HABER/Amatör Sporlar Haftası kapsamında Çankırı’da düzenlenen ödül töreninde, Yapraklı’nın başarılı sporcuları bir kez daha onurlandırıldı. Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF) ve Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ödül törenine katılarak Yapraklı’nın gurur kaynağı sporcularına destek verdi.

Törende, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla adını duyuran ve dört kez Olimpiyatlarda yarışan millî sporcu İsmail Keleş, Çankırı Atıcılık Kulübü sporcusu olarak Türkiye birinciliği elde eden Şükrü Umut Göngör ve 2023-2024 amatör futbol sezonunda U16-U17 kategorisinde ligi ikinci olarak tamamlayan Yapraklı Belediye Spor futbol takımı sporcuları ödüllerini aldı. Ödüller, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen tarafından verildi.

Hikmet Karaman Moldova'da! Zimbru Chisinau ile Anlaşma Sağlandı Hikmet Karaman Moldova'da! Zimbru Chisinau ile Anlaşma Sağlandı

Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör yaptığı açıklamada, “Yapraklı’mızın evlatlarını ve teknik sorumlumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Çalışmalarında sonuna kadar destekçileri olmaya devam edeceğiz,” diyerek genç sporcuların yanında olduklarını ve her daim destek vereceklerini ifade etti.

Güngör, “Amatör Sporlar Haftası nedeniyle ÇASKF ve Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ödül töreninde Yapraklı’nın gurur kaynağı, Dünya ve Avrupa şampiyonu, dört kez Olimpiyatlarda boy gösteren millî sporcumuz İsmail Keleş, Çankırı Atıcılık Kulübü sporcusu Türkiye birincisi Şükrü Umut Göngör ve 2023-2024 amatör futbol branşında ilçemiz futbol takımı Yapraklı Belediye Spor U16-U17 yaş kategorisinde Hüseyin Durmaz hoca yönetiminde ligi ikinci olarak tamamlayan sporcularımız, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in elinden ödüllerini aldılar. Yapraklı’mızın evlatlarını ve teknik sorumlumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyorum, çalışmalarında sonuna kadar destekçileri olmaya devam edeceğiz,” şeklinde açıklamada bulundu.

HABER: Burak Kaya

Çankırı’da Amatör Sporlar Haftası’nda Yapraklı Rüzgarı Esti (2)

Çankırı’da Amatör Sporlar Haftası’nda Yapraklı Rüzgarı Esti (3)

Çankırı’da Amatör Sporlar Haftası’nda Yapraklı Rüzgarı Esti (4)

Çankırı’da Amatör Sporlar Haftası’nda Yapraklı Rüzgarı Esti (1)

Kaynak: Burak Kaya