Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı ve buna göre 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi. Bu atamaların 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında gerçekleştirildi.
 

1743092

Yeni kararname ile birlikte Çankırı'da görev yeri değişiklikleri yaşandı. Çankırı Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Giresun Vali Yardımcılığına atanırken, Çankırı Vali Yardımcısı İsmail Küreci ise İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği'ne görevlendirildi.

‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti! ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti!

Ankara/Çamlıdere Kaymakamı Metin Demirel, Çankırı Vali Yardımcılığına atanırken, Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü de Çankırı Vali Yardımcılığına getirildi.

Öte yandan Çankırı/Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, Malatya/Kuluncak Kaymakamlığına atanırken, Kurşunlu'ya yeni bir kaymakam atanmadı.

 

Kaynak: Burak Kaya