ÖZELHABER/ Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, protokol üyeleri ve Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak ile birlikte Ilgaz'da bulunan spor tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Heyet, yapımı tamamlanan Ilgaz İlçe Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve inşası devam eden yüzme havuzunu ziyaret etti.


Vali Taşolar ve beraberindekiler ilk olarak Ilgaz İlçe Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Modern spor salonunun teknik özellikleri hakkında bilgi alan Taşolar, bu tür tesislerin ilçenin gençlerine spor yapma fırsatı sunduğunu ve onların fiziksel aktivitelerle daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladığını belirtti.
Ardından Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden heyet, merkezin gençlere yönelik sunulan eğitim ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi aldı. 


Son olarak, yapımı devam eden yüzme havuzu projesini inceleyen Vali Taşolar, bu tür projelerin tamamlanarak halkın hizmetine sunulmasının önemine değindi. Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, yüzme havuzunun inşaat süreci ve planlanan açılış tarihleri hakkında bilgi vererek, tesisin Ilgaz halkına kazandırılmasının bölgede su sporlarının gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Çörekçiler Köyü’nde Kanalizasyon Şebekesi Bakım Onarımı Tamamlandı Çörekçiler Köyü’nde Kanalizasyon Şebekesi Bakım Onarımı Tamamlandı

Kaynak: Berkay Tozlu