ÖZELHABER/ Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, 15 Temmuz Gazisi Selahattin Karayel’i Ziyaret Etti

Ak Parti Çankırı İl Başkanı ve Tarım Müdürü, Çankırı Borsası'nı Ziyaret Etti Ak Parti Çankırı İl Başkanı ve Tarım Müdürü, Çankırı Borsası'nı Ziyaret Etti

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün anma etkinlikleri çerçevesinde, 15 Temmuz gazilerinden Selahattin Karayel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Vali Taşolar, Karayel’in o gece yaşadıklarını dinleme fırsatı buldu.

Vali Taşolar, Selahattin Karayel ve diğer gazilerin vatan müdafaasına verdikleri destek için büyük bir minnettarlık duyduğunu ifade ederek, “Allah Selahattin Bey ve onun gibi vatan müdafaasına koşan tüm gazilerimizden razı olsun” şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında, Vali Taşolar, Karayel’in cesaret ve fedakârlık örneği gösterdiğini vurgulayarak, gazilere duyulan derin saygıyı ve teşekkürlerini iletti.

Selahattin Karayel, 15 Temmuz gecesi yaşadığı zorlukları ve mücadeleyi Vali Taşolar ile paylaştı. Bu tür ziyaretlerin, gazilere olan minnettarlığı ve toplumsal hafızayı canlı tutma anlamında büyük önem taşıdığı belirtildi. Vali Taşolar’ın ziyareti, Çankırı'da 15 Temmuz ruhunun yaşatılması ve gazilere olan saygının arttırılması açısından anlamlı bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Berkay Tozlu