Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu

Çankırı Valiliği, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğini açıkladı ve vatandaşları bu sıcak hava koşullarına karşı uyardı. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Çankırı’da önümüzdeki bir hafta boyunca hava sıcaklıklarının 33 ila 38 derece arasında olması bekleniyor. Bu yüksek sıcaklıklar nedeniyle, özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar için dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Valilik, vatandaşların 11.00 ile 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamalarını, bu saatler arasında güneşin etkisinin en yüksek olduğu saatlerde korunmalarını ve tedbirli olmalarını tavsiye etti. Ayrıca, sıcak hava koşullarının sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini minimize etmek için gerekli önlemleri almaları gerektiği belirtildi. Çankırı'daki sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor ve vatandaşların bu süre zarfında daha dikkatli ve tedbirli olmaları önem taşıyor.

Kaynak: Burak Kaya