ÖZELHABER/ Çankırı Ülkü Ocakları, Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı kapsamında düzenlediği 4. Hafta etkinlikleriyle gençlere önemli eğitimler verdi. Program dahilinde gerçekleştirilen etkinliklerde, gençler çevre temizliği yaparak afet farkındalık eğitimi aldılar.

Etkinlikler, gençlerin çevre bilincini artırmak ve afetlere karşı bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlendi. Gençler, Çankırı'nın çeşitli bölgelerinde çevre temizliği faaliyetlerine katılarak çevrelerine katkıda bulundular. Aynı zamanda, afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirildiler.

Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Alperen Şahin, etkinliklerin gençler için çok faydalı olduğunu belirterek, "Gençlerimize çevre bilinci kazandırmak ve afetler konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla bu programları düzenliyoruz. Katılımın yoğun olması bizleri memnun ediyor. Gençlerimiz, bu etkinlikler sayesinde hem çevrelerine duyarlı bireyler oluyorlar hem de afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyorlar." dedi.

Çankırı'da ki Acısu için Çözüm isteniyor! Kazancı Köyü Halkı Çevre Kirliliğinden Şikayetçi! Çankırı'da ki Acısu için Çözüm isteniyor! Kazancı Köyü Halkı Çevre Kirliliğinden Şikayetçi!

Kaynak: Berkay Tozlu