ÖZEL HABER/Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı'nda önemli bir değişim yaşandı. Beş yılın üzerinde bu görevi başarıyla sürdüren Mustafa Alperen Şahin, görevini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katıldığı törenle Şükrü Kurt’a devretti.

Devir teslim töreninde, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Mustafa Alperen Şahin’e emeklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni Başkan Şükrü Kurt’a da kutlu davada başarılar diledi. Törenin ardından, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Çankırı'dan ayrıldı.

Mustafa Alperen Şahin

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak paylaşımda bulunan Eski Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Alperen Şahin, “5,5 yıl boyunca bayrağını taşıdığım, ömrümün her anında büyük bir şeref ve gurur duyacağım Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı görevini bugün itibariyle Sn. Şükrü KURT başkanımıza devretmiş bulunuyorum.

Görev sürem boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen ve her daim elini omzumuzda hissettiğimiz Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit YILDIRIM başta olmak üzere, MHP İl Başkanımız Sn. Ahmet KURT'a, Milletvekilimiz Sn. Pelin YILIK'a, MDK Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet Korhan MASTI'ya, Çankırı Belediye Başkanımız Sn. İsmail Hakkı ESEN'e, ilçe ve belde Belediye Başkanlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Kamu-SEN'e bağlı sendika başkanlarımıza, TÜRKAV İl Başkanımıza, KAÇEP Başkanımıza, teşkilatlarımızın her kademisinde görev yapan değerli yöneticilerimize ve Ocağımızda bayrağı lekelemeden, biz duygusuyla hareket eden her kademedeki yönetici arkadaşlarıma ve teşkilatlarımıza, özellikle Ülkücü şehitlerimizin kıymetli aile fertlerine teşekkür ediyorum.
Ayrıca süreç boyunca her anlamda yanımda olan en büyük güç kaynağım eşim, evladım, anne ve babam başta olmak üzere tüm aileme minnetlerimi ifade etmek istiyorum.
 

Necip Fazıl KISAKÜREK'in: "Namaz camiden çıkınca. Hac Mekkeden dönünce. Ramazan oruç bitince başlar." Sözünden hareketle bundan sonraki süreçte Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ'ye sadakatle bağlılığımızdan bir adım geri durmadan, Ülkü Ocaklarımızın ve Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emrinde bu kutlu davanın bir neferi olmaya devam edeceğimi özellikle belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile Hak Davamızda, Ruhi KILIÇKIRAN ağabeyden, Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’na kadar uzanan mücadelemizde, şehadete erişmiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevi devralan İl Ocak Başkanımız Sn. Şükrü KURT'a yeni görevinde başarılar diliyorum.
YIKILSIN ŞER ODAKLARI YAŞASIN ÜLKÜ OCAKLARI!” paylaşımında bulundu.

Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığına Şükrü Kurt Atandı (2)2

Görev değişim törenine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çankırı Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Şükrü Kurt Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Layıkıyla görevini yapıp teslim eden Mustafa Alperen Şahin başkanımıza da hizmetleri için teşekkür ediyor gelecek yaşamında başarılar diliyorum. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleşen atama şehrimize ve davamıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Çankırı Ülkü Ocakları Başkanlığı Devir Teslim Töreni

Çankırı'da Hava Durumu: Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Çankırı'da Hava Durumu: Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı'nda Önemli Bir Değişim Yaşandı.

Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığına Şükrü Kurt Atandı (3)3

Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığına Şükrü Kurt Atandı (1)1

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya