Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Salih Tunç, Ankara’da tedavi gördüğü Gazi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Tunç, bugün öğle saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Salih Tunç'un cenazesi, 20 Ekim 2024 Pazar günü Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile uğurlanacak. Cenaze, Eldivan ilçesi Yukarıyanlar köyünde son yolculuğuna defnedilecek. Salih Tunç'un vefatı, Çankırı iş dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Tunç, iş hayatında önemli katkılarda bulunmuş ve birçok insanın hayatına dokunmuştur.

Çankırı Haber.net ailesi olarak: Vefat eden hemşehrimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Çankırı'da Yükselen Farkındalık: İşitme Engelli Öğrencilere Yönelik Afet Eğitimi! Çankırı'da Yükselen Farkındalık: İşitme Engelli Öğrencilere Yönelik Afet Eğitimi!

Kaynak: Haber Merkezi