Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Çankırı Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda yer bulmak oldukça zor hale geldi. 
Havaların ısınmasıyla beraber vatandaşlar parkta bulunan mangallık alanlarda yoğunluk oluşturdu. Çardakları ve serin çimenleri fırsat bilen Çankırılılar günün yorgunluğunu Recep Tayyip Erdoğan (RTE) parkında aileleri ve arkadaşlarıyla atmayı tercih ediyor. 

Akşam saatlerinden itibaren oldukça yoğunluğun oluştuğu RTE parkında stres atmaya, rahatlamaya, zaman geçiremeye gelen vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan Parkı hakkındaki görüşlerini www.cankirihaber.net olarak sorduk.

‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti! ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti!

Çankırılı İhsan Bey, “İnsanların etkinlik yaptığı, gezdiği, kafa dağıttığı ve ailesiyle vakit geçirebileceği güzel bir piknik alanı var. Çankırı için böyle bir büyük park olması güzel bir avantaj. İnsanların Cumartesi-Pazar günleri piknik yapmak için tercih edilmesi gereken bir yer.” ifadelerinde bulundu.

F8B30243 2Acf 41Fa Ad06 F34Fcfbdbd11

Çankırı’ya birkaç tane daha büyük park lazım olduğunu söyleyen Mert Bey, “Çankırılıyım iş gereği Ankara yaşıyorum. Çankırı’ya ailemi ziyarete geldim. Tayip Erdoğan Parkı Çankırı için güzel bir park Cumartesi günü veya Pazar günlerin insanların ailesiyle vakit geçireceği güzel bir yer. Tayip Erdoğan Parkı çok ilgi görüyor. Gencinden yaşlısına herkes geliyor ve yoğunluk fazla oluyor. Kimisi kamelyada oturuyor kimisi piknik alanlarında oturuyor. Yoğunluktan dolayı yer bulmakta güçlük çekiyoruz. Çimlere oturup piknik yapıyoruz. Çankırımız için böyle birkaç tane daha büyük park olması gerekiyor. Olursa, burası kadar orası da rekabet göreceğini düşünüyorum.” dedi.

Dd78E6Ce Af6F 455C 9226 0C8C094C47E0 (2)

Cc7Ce516 A355 4Ada 9837 C9E7Fa3Ccd00 (1)

Kaynak: Burak Kaya