ÖZELHABER/ Kalfat Belediye Başkanı Salim Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Kalfat’a yeni bir hizmetin kazandırıldığını duyurdu. Belediye bünyesine kazandırılan sıfır 16+1 Ford Transit servis aracı, ilçe halkının hizmetine sunuldu.
Başkan Salim Doğan, yaptığı paylaşımda “Kalfat için ne yapsak azdır” diyerek, yeni aracın hayırlı olmasını temenni etti. Bu sürece destek veren AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Çerkeş İlçe Başkanı Alparslan Demirkapı ve Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı başta olmak üzere, belediye meclis üyelerine, belediye personeline ve tüm Kalfat halkına teşekkür etti.
Kalfat Belediyesi’nin halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten Doğan, “Durmak yok, yola devam!” mesajını yineledi. Yeni servis aracıyla ilçedeki ulaşım hizmetlerinin daha konforlu hale gelmesi hedefleniyor.
Halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, Kalfat için hizmetlerine aralıksız devam edeceklerini ifade etti.