ÖZEL HABER/Çankırı’dan Kara Yolları Genel Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette, Yapraklı ilçesinin sorunlarına çözüm sözü verildi. Ziyarete, Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu katıldı. Heyet, Kara Yolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e ilçelerinin sorunlarını ileterek çözüm talebinde bulundu.

Ziyaret esnasında her bir belediye başkanı, kendi ilçelerinin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde dile getirdi. Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu ziyaretin önemine dikkat çekti ve Kara Yolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e ilçeye vereceği destekten dolayı teşekkür etti.

Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Nusret Acar’a veda töreni Çankırı Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Nusret Acar’a veda töreni

Başkan Güngör, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Çankırı Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen, Korgun Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Kozan ve Kurşunlu Belediye Başkanımız Şerafettin Uslu ile birlikte Kara Yolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek ilçemizin sorunlarını kendilerine ilettik. Sayın Genel Müdürümüze ilçemize vereceği destekten dolayı şimdiden teşekkür ederim.”

Ziyaretin ardından Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nün Yapraklı ve diğer ilçeler için gerekli çalışmaların yapılacağı ve sorunların çözümü konusunda destek verileceği belirtildi.

HABER: Burak Kaya

Çankırı Heyeti Ankara’da Yapraklı’ya Çözüm Sözü!-1

Çankırı Heyeti Ankara’da1 Yapraklı’ya Çözüm Sözü!

Kaynak: Burak Kaya