Özel Haber / Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Çankırı'da basın yayın sektöründe hizmet vermeye başlayan www.cankirihaber.net İnternet Haber Sitesi ekibi Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ı ziyaret etti.

www.cankirihaber.net İnternet Haber Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı, Gazeteci Bayram Polat, Yazı İşleri Müdürü Burak Kaya ve muhabirler Şulenaz Durlanık ve Berkay Tozlu'nun katıldığı ziyaret Çankırı Valiliği makamında gerçekleştirildi. 

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar samimi bir şekilde karşıladığı gazeteciler ile Çankırı ve güncel konular hakkında sohbet ederek, Çankırı Haber İnternet Haber Sitesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çankırı'nın gelişmesi ve şehrin görünürlüğünün artması noktasında yerel basın kuruluşlarının önemli bir görev üstlendiklerini dile getiren Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, özellikle Turistik Tuz Ekspresi ile ilgili çalışmaları takip eden ve Çankırı'ya gelen misafirlerin geri bildirimlerini kamuoyu ile paylaşan tüm basın kuruluşlarına teşekkür etti.

Çankırı Turistik Tuz Ekspresi'ni okulların açılması ile birlikte hafta sonları günübirlik olarak yeniden faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyleyen Vali Taşolar, "Ben de 12 yıl Ankara'da ikamet ettim. Ankara'dan şehrimize akacak büyük bir turizm potansiyeli var. Özellikle günü birlik turları arttırmayı ve misafirlerimizi Çankırı'mızın güzellikleri ile buluşturarak önemli bir katma değer oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerinde bulundu. 

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar günübirik turları ilerleyen süreçte de yatılı hale getirmeyi, gelen misafirleri bir gün Çankırı'da konuk ederek Ilgaz'da kış turizminden veya Kurşunlu'da termal turizmden istifade ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Çok büyük hayallere değil, adım adım ilerleyecek uygulanabilir projelere odaklandıklarını ifade eden Çankırı Valisi Taşolar, Çankırı'ya ve Çankırılara değer katacak çalışmaların takipçisi ve destekçisi olacaklarını ifade etti. 

Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor! Çankırı Uzun Yol Caddesi’nde “Duba Savaşı” Sürüyor!

www.cankirihaber.net Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat, "Gazeteciler olarak şehrimizde son dönemdeki olumlu gelişmeleri takip etmekten, yayın organlarımıza taşımaktan bizler de keyif alıyoruz. Çankırı'mızın özellikle dijital mecralardaki görünürlüğünün son dönemde arttığını gözlemliyoruz. Çankırı Valiliğimizin ve Çankırı Belediyemizin bu konuda öncülük etmesi oldukça önemli. Kamu yararını gözeterek zaman zaman vatandaşlarımızın eleştirilerini ve şehrimizdeki eksikleri veya yapılması gerekenleri de yayın organlarımıza taşıyoruz. Bu da bizim hem vatandaşlarımıza hem de gazetecilik mesleğimize karşı sorumluluğumuz." ifadelerinde bulundu. 

Kabulleri ve samimi sohbetleri için Vali Taşolar'a teşekkür eden Bayram Polat "Sayın Valim, nazik kabulleriniz ve samimiyetiniz için Çankırı Haber ekibimiz adına teşekkür ediyorum. www.cankirihaber.net olarak Basın İlan Kurumuna tabi olarak Resmi İlan ve Reklam Yayınlama Hakkına sahip internet haber sitesi statüsünde hizmet veriyoruz. Tüm yasal prosedürleri tamamladık, denetim için de geldiler. Denetim Kurulu raporumuzun çıkmasının akabinde Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü kararı ile Mart ayından itibaren 6 aylık resmi bekleme süremiz başladı. Basın İlan Kurumu tarafından talep edilen tüm şartları yerine getirerek hizmet etmeye devam ediyoruz. Memleketimiz için inşallah hayırlı olur" dedi. 

Kaynak: Furkan Ercan