ÖZEL HABER/Çankırı Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin geri sayım ile kep attığı törende gökyüzüne balonlar bırakıldı. Öğrenciler Ferdi Tayfur'un "Hatıran Yeter" şarkısını hep birlikte söyleyerek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına veda ettiler.
 

Gazi Meslek 1

Mezuniyet törenine Çankırı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Kendir, Çankırı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bahadır Darakçı, Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrah Olkaç, idareci ve öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Konuyla ilgili Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrah Olkaç, sosyal medya platformunda yapılan paylaşımda, “Bu güzel organizasyonu hazırlayan tüm ekibi tebrik ediyor, mezun öğrencilerimize yol ve baht açıklığı diliyorum. Bizleri de bu güzide programa davet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verildi.

Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi

Gazi Meslek 12

Gazi Meslek 13

Kaynak: Burak Kaya