Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası" Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası"

ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Savunma hattını güçlendirmek amacıyla önemli bir transfer gerçekleştirildi. Yozgat Bozokspor'dan stoper mevkisinde görev yapan tecrübeli oyuncu Ahmet Üner ile anlaşmaya varıldığını büyük bir memnuniyetle duyuruyoruz.

Ahmet Üner, Türk futbolunda uzun yıllar boyunca başarılı bir kariyere imza atmış ve savunma becerileriyle tanınmış bir isimdir. Takımımıza katılacak olan Üner, liderlik özellikleri ve deneyimi ile Çankırı FK’nın savunma hattına önemli bir katkı sağlayacak. Şampiyonluk hedefimize ulaşma yolunda kilit rol oynayacak olan Üner’in, performansıyla takımımızı üst sıralara taşıması bekleniyor.

Çankırı FK’dan yapılan açıklamada, “Yeni sezona hazırlıklarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ahmet Üner’e aramıza hoş geldin diyor ve kendisine Çankırı FK forması altında başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

HABER: Burak Kaya

Çankırı Fk'dan Savunma Güçlendirmesi Ahmet Üner Takımımıza Katıldı

Kaynak: Burak Kaya