ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü (Çankırı FK), 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını Çankırı Şehir Stadyumu'nda (Atatürk Stadyumu) gerçekleştirdi. Teknik Direktör Çetin Demir yönetiminde saat 18:30'da başlayan antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.

Antrenman programı, oyuncuların dinamik ısınma ve anatomik adaptasyon çalışmalarıyla başladı. Bunu yenileme koşuları takip etti. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular, eğitsel oyun çalışmalarıyla performanslarını geliştirdi. Bu ilk antrenmanda takımın motivasyonu ve enerjisi oldukça yüksekti.

Çankırı FK yöneticilerinden Ceyhun Elmakuşu, antrenmanı yerinde takip ederek takıma destek verdi. Elmakuşu, oyuncuların performansını dikkatle izleyerek, takımın hazırlık sürecindeki ilerlemesini gözlemledi.

Çankırı Futbol Kulübü, sezon hazırlıklarına 6 Ağustos Salı günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Teknik ekip, oyuncuların fiziksel ve taktiksel gelişimini sağlamak amacıyla yoğun bir antrenman programı hazırladı. Yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeyi hedefleyen Çankırı FK, bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesine iddialı bir şekilde hazırlanan Çankırı FK, kadrosunu güçlendirmek için önemli transferlere imza attı. Yeni oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte, Çankırı FK başarılı bir transfer sezonu geçirdi ve şehrini en iyi şekilde temsil etmeye kararlı.

Çankırı Futbol Kulübü'nün yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları, taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Takım, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak, hedeflediği başarıya ulaşmak için yoğun bir tempoda çalışmalarına devam edecek.

Çankırı Futbol Kulübü'nün 2024-2025 sezonu hazırlıklarına dair tüm detaylar ve güncel haberler için kulübün resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Bu sezon Çankırı FK, taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

HABER: Burak Kaya

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!-1

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!6

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!1 Copy

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!5

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!2

Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım" Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım"

Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!7
Çankırı Fk, Sezon Öncesi Antrenmanlarına Start Verdi Hedef Bal Liginde Zafer!3

Kaynak: Burak Kaya