Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nde devir teslim töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aytekin Canıtez, karşılama mangası tarafından karşılandı. Görevine resmen başlayan Canıtez, görevini Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yılmaz Delen’den devraldı.

‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti! ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ Yürüyüşü Çankırı'da Coşku ve Minnetle Gerçekleşti!

Devir teslim törenine İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda emniyet personeli katıldı. Törende, Aytekin Canıtez ve Yılmaz Delen, emniyet personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Görevi devralan Canıtez, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni dönemine liderlik edecek.

Yeni İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, görevine başlarken duyduğu heyecanı ifade etti ve Çankırı’daki güvenlik hizmetlerini en iyi şekilde sürdüreceklerini belirtti. Devir teslim töreni, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nde yeni bir dönemin başlangıcını simgeledi.

Kaynak: Berkay Tozlu