Çankırı Çorum Devlet Karayolu'nda bugün saat 13:00 sularında tek taraflı bir kaza meydana geldi. Kazada araç yoldan çıkarak devrildi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaza, merkez ilçeye bağlı Dedeköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada hurdaya dönen otomobildeki R.A. (29) ve D.S. (24) yaralandı ve aracın kontrolünü kaybederek yoldan çıktığı ifade edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çankırı'daki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumları hakkında detaylı bilgi verilmezken, yaralıların tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kazanın yolun trafiğe açık kısmında gerçekleştiği ve diğer sürücülerin olaya müdahale ettiği aktarıldı. Emniyet ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, trafik akışının normale dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti Ünlü Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti

Kaza ile ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması beklenirken, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Kaynak: Berkay Tozlu