Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı'nın oğlu son yolculuğuna uğurlandı Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı'nın oğlu son yolculuğuna uğurlandı

ÖZEL HABER/ Çankırı Atatürk Stadyumu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. 

Çankırı Valiliği,  Çankırı Belediyesi, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Herkes İçin Spor Federasyonu ile Çankırı Yeşilay Derneği’nin Atatürk Stadyumu'nda ortak düzenlediği 23 Nisan çocuk şenlikleri yoğun katılımla gerçekleşti. 

Bilgilendirici, eğitici stantların kurulduğu şölen alanında aileleriyle vakit geçiren çocuklar, çeşitli oyunlar eşliğinde 23 Nisan'ın tadını çıkardı.

23 Nisan coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinliğe katılan katılımcılar, duygu ve düşüncelerini Çankırıhaber.net mikrofonuna anlattı.

Katılım sağlayan vatandaşlardan biri, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun. Bizler küçük yaşlarda, küçük aylarda çocuklarımıza bu kültürü aşılamaya çalışıyoruz. İnşallah gelecek nesiller de bu kültürü yıllar boyunca devam ettirir diyelim. Bayramımızı büyük bir sevinçle kutlamak için buraya geldik. Etkinlikler var gayet güzel, çocuklar mutlu neşeli, hava güzel, ortam güzel. Farklı okullarımız kurumlarımız burada stant açmışlar hepsinin ellerine sağlık diyoruz." şeklinde konuştu. 
 

Muhabir: Recep Arslan