Büyükçekmece'de bir otomobil seyir halindeyken yol kenarındaki göle uçtu ve sürücü hayatını kaybetti. Olay, Karaağaç köyü yolunda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Otomobilin şoförü Metin Tığ (64), direksiyon kontrolünü kaybederek Büyükçekmece Gölü'ne sürüklendi.

Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi" Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi"

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine jandarma, polis, itfaiye, AFAD, Silivri Arama Kurtarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Tığ, çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Ekipler, gölde veya araçta başka birinin olup olmadığını belirlemek için arama çalışması yaptılar. Araç kaza nedeniyle tek şeritli olarak trafik akışına devam ederken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.A W183785 03

Kaynak: İhlas Haber Ajansı