Bursa'da Otobüste Kavga! Sürücü ve Yolcu Yumruk Yumruğa! Bursa'da Otobüste Kavga! Sürücü ve Yolcu Yumruk Yumruğa!

Bursa'da hasta taşıyan bir ambulans şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı bir sürücü ve oğlu tarafından darp edildi. Olay, çevre yolunda meydana geldi. Gemlik Devlet Hastanesi'nden 80 yaşındaki bir hastayı Bursa Şehir Hastanesi'ne götüren ambulans, trafiğe takılmamak için emniyet şeridinden ilerlemeye başladı. Ancak S.Y. yönetimindeki 16 YK plakalı otomobil, ambulansın arkasına takılarak sıkıştırmaya başladı. Ambulans şoförü M.A.K., otomobil sürücüsünü "Yakın takiptesin, kazaya sebebiyet verebilirsin. Yakın takipten çık" diye uyardı.

Sinirlenen S.Y., ambulansın önüne geçerek fren yaptı. Ardından, otomobil sürücüsü ve oğlu araçtan inerek cep telefonlarıyla kayda başladı. Şahıslar, ambulansın kapısını açarak içerideki hastayı görüntülemek istedi. Ambulansta hasta olmadığını ve usulsüz çakar kullanıldığını iddia eden şahıslar, hasta ile karşılaştıktan sonra kayıtlarını kapattı.

Tartışmanın ardından S.Y. ve oğlu, ambulans şoförünün üzerine yürüyerek darp etti. Dudağı patlayan M.A.K., arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü ve 12 dikiş atıldı. M.A.K., hastaneden çıktıktan sonra karakola giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Karşı taraf ise kendilerine hakaret edildiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı