E-devlet ile Emlak İlanları Güvence Altında: Yeni Dönem Başladı E-devlet ile Emlak İlanları Güvence Altında: Yeni Dönem Başladı

Burdur-Fethiye Karayolu'nda meydana gelen korkunç trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında Burdur’un Kuruçay mevkiinde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Burdur’dan Fethiye yönüne seyir halindeki Mehmet Peşen (18) yönetimindeki 15 ACL 809 plakalı Tofaş marka otomobil, Kuruçay köyü çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, refüjü aşarak taklalar atarak karşı şeritteki Ali Ç. (33) idaresindeki 15 DF 105 plakalı Volkswagen otomobilin üzerine düştü. 

Kazada Tofaş sürücüsü Mehmet Peşen ve araçta yolcu olarak bulunan Emir Özer (20) ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan sürücü Ali Ç., eşi Fatma Ç. (31) ve çocukları Duru Ç. (7) ise yaralandı. Olayı gören ve hemen yardıma koşan İsmail Dinçer, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak acil yardım istedi. 

Kaza yerine sevk edilen sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri, Mehmet Peşen ve Emir Özer’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla diğer yaralılar Ali Ç., Fatma Ç. ve Duru Ç. ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Ç. ise Burdur Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 

Kaza haberini alan Mehmet Peşen ve Emir Özer’in yakınları sinir krizi geçirdi. Gençlerin cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi için Burdur Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Kazanın hemen ardından olay yerine gelen görgü tanığı İsmail Dinçer, “İşletmemde temizlik yaparken yüksek bir ses duydum ve baktığımda Tofaş otomobilin hızlı bir şekilde savrularak karşı şeritteki araca çarptığını gördüm. İlk olarak ben olay yerine geldim, 112’yi arayarak acil yardım istedim ve araçların kontaklarını kapatıp trafik tedbirlerini aldım. Yaralılara yardım etmeye çalıştım,” dedi.

Dinçer, yıllardır bu bölgede işletmecilik yaptığını ve sürekli kazalara şahit olduğunu belirterek, “Bu bölgede sık sık kaza meydana geliyor. Araçlar burada yolda hız yapıyor ve bu tür kazalar sürekli oluyor. Belki de dinlenme tesisimi kapatıp oto kurtarıcı dükkanı açmayı düşünmeliyim,” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı