Ünlü oyuncu Burak Çelik'in kardeşiyle fotoğraflar paylaşmasının ardından abi - kardeş Burak çelik'in hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Bu yazıda Burak Çelik'in kardeşini sizler için araştırdık.

Burak Çelik kimdir?

Burak Çelik 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş yetenekli bir oyuncu ve modeldir. Ordulu bir baba ve göçmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Çelik,  2013 yılında Best Model of Turkey birincisi olduktan sonra, aynı yıl katıldığı Best Model of The World yarışmasında "En İyi Erkek Model" seçilmiştir. Çelik, bu yarışmada 42 farklı ülkeden 56 model arasında birinci olmuştur. 

Burak Çelik

Burak Çelik oyunculuk yolculuğuna "Karagül" dizisindeki Serdar rolüyle başladı ve dizi boyunca toplam 100 bölümde yer aldı. Daha sonra 2016 yılında gösterime giren "Hayat Sevince Güzel" adlı televizyon dizisinde başrolü üstlendi ve Barış karakterini canlandırdı. "Söz" dizisinde Selim karakterini canlandıran Çelik, 2019 yılında ise "Sevgi Geçit" dizisinde Mahir karakterini canlandırmıştır. 

Berat Güdül kimdir? Olayı ne? Berat Güdül kimdir? Olayı ne?

2020 yılında Kuruluş Osman dizisinde Kongar karakteriyle yer aldı ancak 2022 yılında diziden ayrılma kararı aldı. Bu ayrılığın ardından "Her Zamankinden Daha Güzel" adlı televizyon dizisine katıldı ve son olarak "Her Zamanki Gibi" dizisinde rol aldı. 

Burak Çelik Kardeşi

Burak Çelik kardeşi kimdir?

"Senden Daha Güzel" dizi setinde Burak Çelik'i kardeşi Emirhan Çelik ziyaret etti. Abi - kardeş bu anları ise sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bu paylaşıma hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Özellikle Burak ve Emirhan Çelik'in birbirlerine olan çarpıcı benzerliği hayranlarının dikkatini çekti. 

Tüm bunların dışında Burak Çelik'in kardeşi Emirhan Çelik ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşmak oldukça güç. Dolayısıyla yaşı dahil olmak üzere hiçbir bilgiyi sizinle paylaşamıyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi