Gençlik ve Spor Bakanı Bak: “987 bin yatak kapasitesi ile gençlerimize büyük destek sağlıyoruz” Gençlik ve Spor Bakanı Bak: “987 bin yatak kapasitesi ile gençlerimize büyük destek sağlıyoruz”

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 263 gündür devam ederken, Birleşmiş Milletler (BM), saldırılar sebebiyle Gazze Şeridi'ndeki yardım operasyonlarını geçici süre durdurulabilir. İki Birleşmiş Milletler (BM) yetkilisi, İsrail'in insani yardım çalışanlarının daha iyi korunması için acil adımlar atmadığı takdirde BM'nin Gazze Şeridi'ndeki yardım operasyonlarını askıya alacağını vurguladı, bu ay üst düzey İsrailli yetkililere gönderilen bir mektupta, İsrail'in diğer adımların yanı sıra BM çalışanlarına Gazze'deki İsrail güçleriyle doğrudan temaslı iletişim sağlaması gerektiğinin belirtildiğini söyledi.
BM Yetkililer, Gazze'deki operasyonların askıya alınması konusunda nihai bir karar alınmadığını ve İsraillilerle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
BM'ye bağlı Dünya Gıda Programı (WFP), güvenlik endişeleri sebebiyle Gazze'de ABD tarafından inşa edilen iskeleden yardım dağıtımını askıya almıştı.
 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı