Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Terzi Kasım Sokak’ta, saat 13.30 sıralarında 3 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sararken, binayı yoğun duman kapladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için hızla müdahale etti. Bu sırada, binanın 2. katında mahsur kalan anne ve 3 çocuğu, itfaiye ekiplerinin uzattığı merdiven ile güvenli bir şekilde kurtarıldı. Sağlık ekipleri, kurtarılan anne ve çocuklara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Anne ve çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangın sırasında dışarıda olan baba, haberi alır almaz olay yerine koştu. Ailesinin durumunu öğrenen baba, gözyaşlarına hakim olamadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirilen baba, eşinin ve çocuklarının iyi olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Yangından kurtarılan kadın, gözyaşları içinde zor anlar yaşadığını dile getirirken, yangını gören bir mahalle sakini ise olayın nasıl geliştiğini anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı