ÖZEL HABER/Programda çocuklarla vakit geçiren Başkan Güngör, çocuklar ile yarışmalara katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Güngör, bayramlarını kutladı.

Bayramımızı Daha Da Güzelleştirdiler

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi! Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!


Yapraklı Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden “Bayramımızı daha da güzelleştirdiler” başlığı ile yapılan paylaşımda, “Akyazı derneğimizin ilkini düzenlemiş olduğu Geleneksel Çocuk Eğlencesi etkinliğine katılım sağladık.
Yarışmalar yaptık, sohbet ettik ve çok eğlendik.
Başta Dernek Başkanımız Yusuf ÇİL Beyefendi'ye, yönetime ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verildi.

Bayramımızı Daha Da Güzelleştirdiler. Akyazı Derneğimizin Ilkini Düzenlemiş Olduğu Geleneksel Çocuk Eğlencesi Etkinliğine Katılım Sağladık. Yarışmalar Yaptık, Sohbet Ettik Ve Çok Eğlendik. Başta Dernek Başkanı (4)

Bayramımızı Daha Da Güzelleştirdiler. Akyazı Derneğimizin Ilkini Düzenlemiş Olduğu Geleneksel Çocuk Eğlencesi Etkinliğine Katılım Sağladık. Yarışmalar Yaptık, Sohbet Ettik Ve Çok Eğlendik. Başta Dernek Başkanı (2)

Kaynak: Burak Kaya