ÖZEL HABER/Çankırı’nın Yukarıöz Köyü’nden Gurbetçi Yavuz Dağlı cankirihaber.net ‘e özel açıklamalarda bulundu. Memleketten uzakta bayramın geçirmenin hüzün dolu birazda burukluk olduğunu ifade etti.
Gurbetçi Dağlı, “Çankırılı gurbetçiler olarak Kurban Bayramını memleketten uzak geçirmenin burukluğunu yaşıyoruz.” dedi.
En hüzün verici olan şeyin Bayram Namazı sonrasında memleketin Bayram havasını teneffüs edememek olduğunu belirten Çankırılı Gurbetçi Yavuz Dağlı, “Bu Kurban Bayramına erişmek hamdolsun güzel. Lakin memleketten uzak olmak içimizde bir burukluk. Vatan toprağında olamamak havasını teneffüs edememek bambaşka bir durum. Burada memleketten uzakta hüzünlü bir bayram oluyor.” Dedi. 

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi! Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!

Çankırılı Gurbetçi Yavuz Dağlı, “Uzakta olsak da gölümüzün bir parçası her zaman memlekette. Buradan sizin aracılığınız ile memlekette olan tüm Çankırılıların mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Hayırlı, mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Tüm Çankırılı hemşehrilerime selamlar olsun.” Diye konuştu.

Kaynak: Burak Kaya