ÖZEL HABER/Çerkeş’in İstasyon Mahallesi'nde 165 konut, 4 ticarethane ve 1 camii inşa edildi. Ancak projenin alt bölgesindeki toprak kayması sorunu çözüm bekliyor.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "SAHADAYIZ... " başlığı ile ilçedeki önemli projelere dikkat çekti. Sopacı, her geçen gün büyüyen, göç alan ve istihdam sayısını sürekli arttırdıkları Çerkeş İlçesi İstasyon Mahallesi'nde, TOKİ tarafından 165 adet konut, 4 adet ticarethane ve 1 adet camii inşaatının tamamlandığını belirtti.

Başkan Sopacı, projenin alt bölgesinde oluşan toprak kayması nedeniyle müteahhit firma tarafından başlatılan fore kazık ve istinat duvarı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. Açıklamasında, "14 metre uzunluğunda 47 fore kazık çakılarak üzerine 67 metre duvar çekilecektir. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor ve tamamlandığında hak sahiplerine evler teslim edilecek. Halkımız için doğruları yapmaktan taviz vermeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Başkan Sopacı, Çerkeş'in büyüme ve gelişme yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini vurgularken, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirilmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

HABER: Burak Kaya
 

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!-1

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!2

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!3

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!4,

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!5

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!6

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!8

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!7

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!10

Çankırı Belediyesi Kiralama İhalesine Çıkıyor: Banka Olarak Kullanılacak İşyeri İçin İhale Düzenliyor! Çankırı Belediyesi Kiralama İhalesine Çıkıyor: Banka Olarak Kullanılacak İşyeri İçin İhale Düzenliyor!

Başkan Sopacı Açıkladı Çerkeş’te Büyük Proje Tamamlandı!11

Kaynak: Burak Kaya