ÖZELHABER/ Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, Çorum'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uslu, Kargaz Bölge Müdürü Zeki Kahraman ve Ahlatcı Holding ile Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen kapsamlı toplantıda, Başkan Uslu, Kurşunlu ilçesinin taleplerini ve ihtiyaçlarını gündeme getirdi.

Toplantıda, ilçenin çeşitli talepleri ele alındı ve bu taleplerin genel müdürler tarafından değerlendirilmesi istendi. Genel Müdür Kasım Kahraman, Başkan Uslu'nun ilettiği taleplerin hepsini gündemine aldı ve gerekli adımların atılacağını belirtti. Başkan Uslu, toplantının ardından, genel müdüre ve destekleri için Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ile Yozgat Doğankent Belediye Başkanı'na teşekkürlerini sundu.

Başkan Uslu, “Sayın Genel Müdürümüz taleplerimizin hepsini gündemine aldı. Kendisine ve desteklerinden dolayı Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’ya ve Yozgat Doğankent Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum,” dedi. Bu ziyaretin, Kurşunlu ilçesinin ihtiyaçlarını karşılamak ve gelişimini desteklemek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Kurşunlu'da Belediyesi Derelere Müdahale Etti! Tehlikeye Karşı Büyük Hamle! Kurşunlu'da Belediyesi Derelere Müdahale Etti! Tehlikeye Karşı Büyük Hamle!

Kaynak: Berkay Tozlu