Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Deveciler mevkiinde yaptığı ziyaret sırasında küçük Ceren’e verdiği aquapark sözünü yerine getirdi. Ceren ve arkadaşları, anneleri eşliğinde aquaparka giderek havuzlarda doyasıya eğlendi. Başkan Esen, Çocuk Meclis Başkanı Rabia’nın çocukları aquaparka götürme isteğini de yerine getirerek, yüzme seanslarını çocuklara ayırdı.

Saha incelemelerinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Esen, özellikle çocuklardan gelen taleplere öncelik veriyor. Ceren ve arkadaşları, Başkan Dede olarak adlandırdıkları Esen’e sevgilerini dile getirirken, aquaparkta keyifli vakit geçirdiler. Çocuk Meclisi üyeleri de bu özel etkinlikte yer aldı.

Eylül ayının son günlerinde güneşli havanın tadını çıkaran çocuklar, aileleriyle birlikte yüzmenin keyfini yaşarken, Başkan Esen’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Verdikleri röportajlarda, "Başkan Dedemiz sözünü tuttu, çok mutluyuz" diyen çocuklar, Esen’e olan sevgilerini bir kez daha gösterdi.

Elma Fidanı Dikti, Armut Göründü Tadında Elma! Elma Fidanı Dikti, Armut Göründü Tadında Elma!

Başkan Esen’in, çocukların isteklerine verdiği önem ve hızlı çözümleriyle, Çankırı’da çocuklar için sağladığı hizmetler büyük takdir topluyor. Aquaparkta düzenlenen bu etkinlik, çocuklar için unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: Çankırı Belediyesi

Kaynak: Haber Merkezi