Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101’inci kuruluş yıl dönümüne özel düzenlenen törende yer aldı. Etkinlik, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi ve partinin uzun geçmişi coşkuyla kutlandı.

Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte, Başkan Yetişkin’in yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ve birçok partili de hazır bulundu. Başkan Yetişkin, Cumhuriyet’in ve CHP’nin köklü mirasına vurgu yaparak, bu önemli günü Aydınlı hemşehrileriyle birlikte kutlamaktan duyduğu gururu ifade etti.

Binali Yıldırım ve heyeti Erzincan'da incelemelerde bulundu Binali Yıldırım ve heyeti Erzincan'da incelemelerde bulundu

Yetişkin, CHP’nin 101 yıllık tarihine değinerek, Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığını vurguladı. Bu mirası daha da ileriye taşıyacaklarını belirten Başkan Yetişkin, partililere birlik ve dayanışma mesajları verdi. Etkinlik boyunca, CHP'nin kararlı duruşu ve demokratik değerleri koruma konusundaki kararlılığı ön planda tutuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı